hotel bell

Komedija “WI FI” u Vlasotincu

Na sceni vlasotinačkog Kulturnog centra sinoć su se publici predstavili glumci Niškog narodnog pozorišta, Miroljub Nedović, Ivana Nedović, Snežana Petrović i Miroslav Jović.

Naime, izvedena je komedija „Vaj Faj“, autora i reditelja Miroljuba Nedovića, u produkciji scene „Of Teatra“. Iako predstava spada u komedije, zastupljena je i drama, melodrama i satira. Kroz svoje dijaloge glumci oslikavaju današnju situaciju u društvu. Predstava se sa prekidima zbog korona virusa igra sa velikim uspehom već pet godina. Gostovala je kako u zemlji tako i u inostranstvu.

„Radimo više godina zajedno, bolje reći decenija, u Narodnom pozorištu igramo ono što je na repertoaru, a u „Of teatru“ ono što sami odaberemo. Večerašnja predstava slika trenutno stanje društva, kada Srbiju napuštaju mladi, odlazeći za nekim boljim životom iz nje, a nama starijima (roditeljima) ostaje da sa njima komuniciramo preko inerneta (vaj faja). Iako na prvi pogled deluje kao urnebesna komedija, tokom predstave provejava više žanrova poput drame, melodrame ili satiričnih segmenata. Predstava je komedija likova, karaktera, situacija, dijaloga, kao gotovo sve predstave produkcije „Of teatra“. Predstava je dobro primljena kod publike, a za nas je pravo zadovoljstvo i užitak kada publiku nasmejemo i kada se sala napušta sa osmesima na licima“ , rekao je autor, reditelj i glumac Miroljub Nedović.

Miroljub Nedović je do sada napisao tridesetak komada, koji su igrani kako u Nišu tako i šire.

Check Also

Ulica Jovana Stamenkovića u Predejanu, po prvi put dobila asfalt

Saobraćajnica je dugačka 240 metara, a za njenu izgradnju, iz budžeta grada je izdvojeno nešto …

Оставите одговор