Koalicija SPS-JS održala tribine u mesnim zajednicama Ančiki i Dubočica: Izborićemo se da Leskovac bude grad jednakih šansi za sve

U sali Mesne zajednice “Ančiki” održana je predizborna tribina lidera leskovačke koalicije SPS-JS za decembarske parlamentarne i lokalne izbore. 

Sa skupa je upućen poziv članovima da 13.decembra ispune salu Dom Partizana i pozdrave nosioca koalicione liste na lokalnim i republičkim izborima pod rednim brojem 2 Ivicu Dačića i Dragana Markovića Palmu. Ančiki nema trotoare, bare po ulicama posle obilnih padavina su svakodnevnica, strah roditelja za bezbednost đaka koji kroz naselje idu u školu u Bratmilovcu, nadvožnjak koji se mora demontirati i napraviti kružni tok, problemi su koje će nova lokalna vlast posle izbora u dogovoru sa meštanima rešavati, rečeno je na skupu.

SPS-JS imaju snage da ove i druge probleme rešavaju zato što se oslanjaju na narod, a on je uvek bio kućevan i racionalan i zato ćemo nakon pobede liste Ivica Dačić-premijer Srbije staviti po strani stranačke isključivosti, kako bi građani za svoj novac dobili efikasnu i produktivnu vlast, naglašeno je na tribini.

Na ukazano poverenje koalicija SPS-JS posle pobede na decembarskim izborima izboriće se da Leskovac bude grad jednakih šansi za zapošljavanje mladih ljudi , a planirani rast plata i penzija ne uvećava jaz, već smanjuje nejednakost između najmanjih i najvećih primanja, rečeno je na predizbornom skupu lidera koalicije u prostorijama MZ ” Rade Žunić”.

Oni su istakli da su kandidat za premijera Ivica Dačić i najbolji srpski domaćin Dragan Marković Palma uvek bili na strani naroda boreći se za socijalnu jednakost i solidarnost, za pravdoljubivu Srbiju. Zato će prvi koraci koalicije SPS-JS u Leskovcu posle 17.12. biti uspostavljanje besplatnog prevoza za đake i penzionere, drastična redukcija usluge odnošenja vozila “Pauka”, poboljšanje uslova i kapaciteta  vrtića, veća institucionalna zaštita prava radnika i sindikata naglašeno je na večerašnjoj tribini, sa koje je ponovljen poziv da se isprati završni miting u Domu Partizana, koji počinje u 18 sati, u sredu 13.12.

Check Also

POKLON ZA SVE PUNOLETNE GRAĐANE: Prijavite se na OVOM LINKU i preuzmite 6.000 dinara!

Na jednom mestu, svi punoletni građani Srbije mogu preuzeti novac u bilo kom trenutku i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *