hotel bell

Kancelarija za mlade Grada Leskovca predstavila svoj novi sajt

Na konferenciji za medije Kancelarije za mlade Grada Leskovca predstavljen je novi sajt posvećen mladima.

 

Sajt je detaljan, pregledan i na njemu će Leskovčani moći da se informišu o svim dešavanjima u organizaciji Kancelarije za mlade, kao i o svim događajima u gradu koji se tiču mladih. Svi aktuelni projekti, radionice i konkursi biće objavljivani upravo na ovom sajtu. U glavnom meniju se nalaze najnovije Vesti, Sve o Omladinskom klubu i radionicama, Karijernom centru, Konkursima i Projektima, deo za Volontere, Elektronska Biblioteka, Galerija i Blog za naše mlade sugrađane. Na ovom sajtu imamo deo i za naše mlade talente, gde će oni moći da daju svoju misao, koja će nadam se uticati na naše sugrađane – rečeno je na konferenciji za medije u Kancelariji za mlade.

Sajt je od sutra 03.03.2016. god. zvanično on-line na adresi www.mladi.gradleskovac.org

KONKURS ZA IZRADU LOGO ZNAKA KANCELARIJE ZA MLADE

Ovom prilikom Kancelarija raspisuje konkurs za izradu logo znaka Kancelarije za mlade i on će trajati do 22.marta. Prijave sa predlozima se mogu slati mejlom na kancelarijazamlade@gradleskovac.org ili zainteresovani mogu lično doneti svoje idejno rešenje u prostorijama Kancelarije. Učesnik koji pobedi svojim predlogom odnosno logo znakom koji Komisija odredi da kao najbolje rešenje dobiće nagradu u vidu najsavremenijeg tableta.

 

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *