Početna / DOGAĐAJI / Julska „otvorena vrata“ za udruženja 3. jula u Narodnom parlamentu

Julska „otvorena vrata“ za udruženja 3. jula u Narodnom parlamentu

„Narodni parlament“ svake prve srede u mesecu udruženjima otvara svoja vrata za savetovanje iz najrazličitijih oblasti rada organizacija civilnog društva (OCD).

Prepoznajemo napore koje udruženja svakodnevno čine kako bi svoju zajednicu učinili boljom i znamo sa kojim izazovima se udruženja susreću  u svom radu. Zato i organizujemo „Otvorena vrata“ – priliku da predstavnici udruženja svake prve srede u mesecu ostvare kontakt „licem u lice“ sa ekspertima „Resursnog centra za organizacije civilnog društva u Srbiji„, te potraže i dobiju savet na bilo koju temu od značaja za rad udruženja.

Tema julskih „Otvorenih vrata“ koja organizuje Udruženje „Narodni parlament“ biće: specifičnosti ispunjavanja poresko-finansijskih propisa za novoosnovana udruženja. „Otvorena vrata“ u biće održana u sredu, 3. jula 2019. godine, u vremenskom periodu od 10.00 do 14.00, u kancelariji Udruženja „Narodni parlament“ u Leskovcu, Ilije Strele 3a. Prethodna registracija na događaj nije neophodna. Dođite, očekujemo vas!

„Otvorena vrata“ se organizuju u okviru neprofitnog projekta „Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji“ podržanom od strane Evropske Unije. Ulogu resurs centara vrše Građanske inicijative u saradnji sa partnerskim organizacijama, lokalnim resurs centrima: BUM Bečej, Forca Požega i Narodnim parlamentom, kao i ostalim partnerima: Trag fondacija, Srbija u pokretu, Centar za socijalnu politiku i Katalist Balkan.

Pogledaj takodje

U Medveđi danas potpisani ugovori sa sportskim udruženjima

U kabinetu predsednika opštine Medveđa danas su potpisani ugovori o realizaciji programa finansiranja i podrške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *