Početna / DOGAĐAJI / JOŠ JEDAN USPEŠAN VIKEND ZA TAŽ – Anastasija prva do titule
Reklama

JOŠ JEDAN USPEŠAN VIKEND ZA TAŽ – Anastasija prva do titule

Tokom vikenda je u Nišu na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) održano Otvoreno prvenstvo Niša za tenisere i teniserke do 12 godina. Turnir je protekao u znaku teniserke Teniske akademije Živković (TAŽ) Anastasije Cvetković. Anastasija je u finalu bila bolja od klupske drugarice Nine Krstić sa 2:1 (7/6, 5/7, 10/5).

„Uvek je teško kad igrate za titulu sa teniserkom sa kojim trenirate u istom klubu. Odigrale smo sjajan meč i mislim da sam zahvaljujući boljoj koncentraciji u poslednjem setu stigla do titule“ – rekla je Anastasija Cvetković nakon dodele pehara.

Na istom turniru do trećeg mesta su stigli Jevrosima Mitić (TAŽ) kod teniserki, a Luka Stanković (TAŽ) kod tenisera. Dan nakon ovog turnira do šampionske titule stigao je i Nikola Cvetanović (TAŽ). Nikola je bio bolji od Petra Markovića (TK Kostić, Niš) u finalu Otvorenog prvenstva Niša za tenisere do 16 godina. Rezultat je bio 2:0 (6/0, 6/0). Treće mesto je osvojio Nemanja Dinić (TAŽ).

Na međunarodnoj sceni igrala je Anja Stanković, ona je osvojila vicešampionsku titulu na Tennis Europe turniru u Beogradu za teniserke do 14 godina.

Pogledaj takodje

Korona će ostaviti velike posledice na turizam u Srbiji, posebno na ugostitelje u gradovima van velikih turustikih centara

Jedna od oblasti na koju korona ostavlja najveće posledice, svakako je turizam. U nemogućnosti da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *