Home / DRUŠTVO / Još 5 žrtava korone na jugu Srbije, 3 iz Leskovca
hotel bell

Još 5 žrtava korone na jugu Srbije, 3 iz Leskovca

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 284 pacijenta. Kod 208 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 14 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

„Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor – navode iz KC Niš.

Uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 5 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 85 pacijenata. Kod 54 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Uprkos svim naporima lekara ZC Lekovac, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U 3 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovan 84 pacijent. Kod 73 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. U kovid bolnicama u Vranjuuprkos svim naporima lekara ZC Vranja, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

Check Also

Grčka kompanija „Kometbio“ zainteresovana za ulaganje u gradu na Veternici

Grčka kompanija „Kometbio“ koja se bavi unapređenjem i čišćenjem kanalizacionih sistema zainteresovana je za saradnju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *