JKP Grdelica demantuje da su mašine ovog preduzeća bile angažovane i izvodile radove u ime i za račun drugog pravnog lica

Javno komunalno preduzeće Grdelica oglasilo se saopštenjem za javnost kako bi demantovalo navode iznete na konferenciji za medije Grupe građana Za Leskovac zajedno.

U saopštenju se, pored ostalog, kaže:

Navodi koje je na konferenciji za medije izneo Nenad Zdravković su netačni i neistiniti i imaju za cilj uruđavanje ugleda JKP Grdelica. Nije tačno da je JKP Grdelica izvodila radove u ime i za račun drugog pravnog lica, u ovom slučaju AMG.

JKP Grdelica sve svoje poslove obavlja u skladu sa programom poslovanja i operativnim programom, u kojima su jasno definisane pozicije i površine.

JKP Grdelica poseduje dve radne mašine kombinirke koje angažuje za obavljanje ugovorenih psolova iz ugovora sa Gradom Leskovcem i to isključivo za uređenje kanala, bankina, ringola, sanacije divljih deponija na teritoriji Grdelice i Predejana. Nakon izvršenih radova a pre ispostavljanja prevremene situacije vrši se kontrola izvedenih radova na terenu i vrši overa uredne prateće dokumentacije od strane nadležnih lica.

JKP Grdelica nikada nije koristila radnu mehanizaciju u druge namene, osim za obavljanje poverenih poslova.” navodi se između ostalog u saopštenju JKP Grdelica.

Check Also

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu kod Predejana – jedna osoba poginula, dvoje dece i dvoje odraslih povređeno

Danas oko 18 časova na auto putu krzo Grdeličku klisuru, u blizini Predejana dogodila se …