Home / DRUŠTVO / Jelena Spirić SSP: Ugovor o led rasveti štetan za naš grad
hotel bell

Jelena Spirić SSP: Ugovor o led rasveti štetan za naš grad

Predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Leskovcu, Jelena Spirić održala je danas konferenciju za medije povodom ugovora o javnoj rasveti koji Grad Leskovac sklapa firmom „Kip lajt“.

„LED rasveta štedi električnu energiju, ali neće uštedeti budžet grada Leskovca, jer će finansijski benefit imati samo privatni partner i prijatelji. Debelo ćemo svi platiti noviju tehnologiju dok trenutna gradska vlast deci po školama još nije zamenila neispravne neonke. Trenutna vlast godinu dana nije uspela da završi rekonstrukciju postojeće rasvete u naselju Rade Žunić, a sada trebamo verovati da će u roku od 6 meseci zameniti svu rasvetu na teritoriji Grada- kazala je Spirićeva, dodavši da novac koji se daje za rasvetu može pomoći lečenju nekog obolelog deteta.

„Mesečno će se nepotrebno poklanjati ovoj firmi 48.000 evra! To je suma potrebna za transplantaciju bubega sa donorom u inostranstvu ili bilo koju onkološku operaciju! Svakog meseca bi mogao biti spašen jedan ljudskii život! Na nivou celog perioda trajanja ugovora to je spašenih 180 života koje će umesto pomoći države morati da odbrojavaju svoje dane dok prikupljaju novac za lečenje po humanitarnim bazarima i društvenim mrežama!

Jelena Spirić je iskoristila ovu priliku da pozove tužilaštvo da reaguje i ispita šta se radi, u protivnom će po njenim rečima oni odraditi njihov posao i podneće krivične prijave.

Check Also

Kontakt telefoni za proveru upisa u izvodima iz Jedinstvenog biračkog spiska

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da će otvoriti kontakt …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *