hotel bell

Jedinstvena Srbija: Ostaćemo dosledni programu za koji su gradjani glasali

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Leskovcu zahvalio je gradjanima koji su ovoj stranci ukazali poverenje na lokalnim izborima u Leskovcu.

“Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Leskovcu zahvaljuje svim građanima koji su 24. aprila izašli na izbore i iskoristili svoje glasačko pravo da svojom voljom zaokruže broj liste kojoj najviše veruju.” – kaže se u saopštenju GrO JS Leskovac.

“Volja građana se mora poštovati jer ono što građani žele treba i da dobiju. Jedinstvena Srbija Leskovac dobila je poverenje 6.621-og birača na lokalnim izborima i u lokalnom parlamentu zastupaće građane sa 7 odbornika.” – dodaje se u saopštenju.

U stranci Dragana Markovića Palme ističu da su izuzetno zadovoljni rezultatima lokalnih izbora u Leskovcu.

“Podsećanja radi, na izborima 2012.godine, Jedinstvena Srbija u Leskovcu osvojila je 4 odbornička mandata, pa se rezultat novih izbora ocenjuje kao odličan jer je Jedinstvena Srbija i ove godine nastupila samostalno i kao samostalna lista dobila najveće poverenje građana. Ovom prilikom Leskovački Gradski odbor Jedinstvene Srbije zahvaljuje svima koji su prepoznali kvalitet programa Jedinstvene Srbije, i na izborima glasali za takvu politiku. Jedinstvena Srbija obećava svojim glasačima da će ostati dosledna svom programu.” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Leskovcu

Check Also

SPS Leskovac poziva građane na narodni skup “Srbija nade”: Da uzdignute glave pokažemo doslednost u veri za bolju budućnost i očuvanje nacionalnih i državnih interesa

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Leskovcu poziva svoje članove, simpatizere kao i sve građane …

Оставите одговор