Početna / DRUŠTVO / Janja iz Vlasotinca sa ocem otpevao pesmu majci koja ih je napustila, svi u emisiji „Nikad nije kasno“ plakali

Janja iz Vlasotinca sa ocem otpevao pesmu majci koja ih je napustila, svi u emisiji „Nikad nije kasno“ plakali

Vlasotinčanin Saša Janjić – Janja oduševio je ali i rasplako Srbiju svojim nasupom u emisiji „Nikad nije kasno“ Televizije „Prva“.

Saša Janjić zvani Janja prvo je otpevao pesmu „Viđaš li mi staru ljubav“, a potom je sa sinom u duetu izveo numeru „Majko sve ti opraštam“ koja je izazvala reku suza u studiju zbog životne priče i poruke koju ova numera nosi.

Voditelj Žika Jakšić je u emisiji otkrio pozadinu ovog nastupa i rekao da ova pesma donosi istinitu priču koju su proživeli Saša i njegova deca. Naime, pesma „Majko sve ti opraštam“ nosi poruku Sašinoj bivšoj supruzi koja je svoju decu nakon razvoda ostavila upravo Saši. Kao samohrani roditelj Saša je uspeo da svoju decu izvede na pravi put,a nastupom u šouu veterana i pesmom Šabana Šaulića zajedno sa svojim sinom poslao je poruku da je sve to život i da je svojoj supruzi sve oprostio, baš kao i njegova deca.

Nastup Saše Janjića pogledajte ovde, kao i reakcije žirija i publike (na 1:32:40).

Tokom njihovog nastupa ceo studio je bio u suzama, plakala je publika, plakao je Žika Jakšić, a najviše članica žirija Lejla Piljević koja nije mogla da zaustavi suze.

„Skoro nismo imali emotivniji nastup, a u prilog tome govore i Lejline suze“, rekla je Dragana Katić, dok je Lejla rekla da ju je dirnula njihova životna priča i pesma.

„Čestitam i na interpretaciji i na hrabrosti da otpevate ovu pesmu“, dodala je Dragana.

Pogledaj takodje

Vikend akcija čišćenja i uređenja ove nedelje na putu ka Kupinovici

Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Leskovca , u saradnji sa JKP „Komunalac“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *