Početna / DRUŠTVO / Izgradnja dela kanalizacije u naselju Ančiki, uskoro završetak ambulante

Izgradnja dela kanalizacije u naselju Ančiki, uskoro završetak ambulante

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas radove u naselju Ančiki na izgradnji dela kanalizacione mreže.

Radovi u ulici Tome Kostića vredni su 2,3 miliona dinara a odnose se na izgradnju 500 metara kanalizacione mreže na koju bi trebalo da se priključi oko 50 korisnika.

-Uradili smo puno onoba što je vidljivo i što ostaje. Istovremeno radimo i ono što je trenutno vidljivo samo dok su radovi u tou, kao što je vodovodna mreža gde smo uložili preko 5 miliona evra. Istovremeno radimo i kanalizacionu mrežu, a po završetku kolektora biće izgrađena mreža u 16 naseljenih mesta. U prethodnom periodu uradili smo oko 8.500 metara kanalizacione mreže, Nalazimo u mesnoj zajednici Ančiki, u glavnoj ulici gde možete da vidite i poboljšanje privrednog života. Za ovih 5 godina izgrađeni su svi ovi lokali i privredni subjekti, što znači da je ovo dobro mesto za posao tako da ovo mesto živi punim kapacitetom – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Prvi čovek Leskovac obišao je zatim i radove na objektu buduće ambulante i mesne zajednice za koje je najavljeno da se kraj radova očekuje za mesec dana.

Konferenciju ste mogli da pratite UŽIVO na našoj Facebook stranici, a snimak možete pogledati na linku OVDE.

Pogledaj takodje

POČELO PRIJAVLJIVANJE: Leskovac u avgustu domaćin međunarodnog turnira u rukometu na pesku

U Leskovcu će 10. i 11. avgusta biti održani treći turnir u rukometu na pesku …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *