hotel bell

Iz budžeta grada danas isplaćeno 16,5 miliona dinara za udžbenike učenicima OŠ Josif Kostić, redovne troškove u oblasti obrazovanja i funkcionisanje SRC Dubočica

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćena suma od 16.486.776,83 dinara.

Od te sume za redovne troškove iz oblasti obrazovanja utrošeno je 7.659.247,56 dinara. Još 6.994.000 dinara usmereno je ka toj oblasti, tačnije za naknadu za udžbenike učenicima Osnovne škole Josif Kostić.

Podsećamo da je u prethodnoj nedelji započeta isplata sredstava roditeljima učenika osnovnih škola od 2-8. razreda na teritoriji grada Leskovca za kupljene udžbenike. Do sada je ukupno isplaćena suma od 26,7 miliona dinara i to na račune roditelja sledećih osnovnih škola: Vasa Pelagić, Aca Sinadinović u Predejanu, Josif Pančić u Orašcu, Bora Stanković u Guberevcu, Ćura Jakšić u Turekovcu, Trajko Stamenković, Slavko Zlatanović u Miroševcu, Kosta Stamenković, Svetozar Marković, Desanka Maksimović u Grdelici i Branko Radičević u Brestovcu.

Danas su isplaćena sredstva iz budžeta grada i za redovno funkcionisanje Sportsko-rekreativnog centra Dubočica sa 1.833.529,27 dinara, od ukupne cifre od 144 miliona dinara koliko se godišnje izdvaja za rad ove ustanove.

Check Also

U ponedeljak bez struje dve gradske ulice i tri sela

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *