Home / GRADOVI / Leskovac / IZ BARCELONE DO ZVEZDA: Leskovčanin Aleksandar Cenić u rukometnoj reprezentaciji Srbije
hotel bell

IZ BARCELONE DO ZVEZDA: Leskovčanin Aleksandar Cenić u rukometnoj reprezentaciji Srbije

Seniorskoj reprezentaciji Srbije u Staroj Pazovi u novembarskoj EHF nedelji nacionalnih timova po prvi put su se pridružili mladi rukometaši Danilo Radović i Aleksandar Cenić, koji su naknadno pozvani na pripreme nakon izostanka Petra Đorđića i Jovice Nikolića.

– Ja sam u početku bio na širem spisku, ali zadnjem trenutku sam dobio poziv zbog povrede Jovice Nikolića i čast mi je da budem ovde sa ekipom. Atmosfera je odlična, odlično su me svi prihvatili, kako treneri, tako i igrači i sve je za sada u najboljem redu – rekao je Aleksandar Cenić i dodao – Ovakav sistem rada mi nije nepoznat, sličan je sistemu iz kluba, tako da mi to odgovara i lako sam se uklopio. Atmosfera je fenomenalna, prihvatili su me bolje nego što sam očekivao, tako da sam prezadovoljan.

Osamnaestogodišnji Leskovčanin Aleksandar Cenić igra u slavnoj Barceloni na poziciji desnog beka. Rođen je 11. januara 2003. godine u Leskovcu i u rodnom gradu je počeo sa treninzima u Rukometnom klubu Meteor, zatim nastavio u Hisaru koji je tada vodio njegov otac, nekada sjajni igrač Dubočice Dragan Cenić.

Usledio je poziv Partizana, a uz nastupe u mlađim rukometnim selekcijama Srbije, stigao je poziv i prelazak u jedan od najvećh klubova u Evropi, veliku Barcelonu u kojoj je ove sezone registrovan i za utakmice Evropske Lige Šampiona.

Check Also

Veliki koncertom Zorice Brunclik završen Vinski bal, izabrane najlepše devojke i pesme na temu vina – Nagrade za najbolja vina u 4 kategorije

Proglašenjem najboljih vinara, izborom najlepših devojaka i pesama na temu vina i grožđa, vatrometom i …

Оставите одговор