Iskoristite letnji popust od 50% za kurseve engleskog i nemačkog jezika!

Sjajne vesti za sve koji žele da nauče ili da usavrše svoje znanje nekog od najtraženijih stranih jezika!!!

U današnje vreme je imperativ poznavanje nekog stranog jezika, naročito engleskog ili nemačkog jezika. Saradnja sa inostranim firmama je u ekspanziji i komunikacija sa poslodavcima i nadređenima je podignuta na viši nivo što svakako zahteva konstantno usavršavanje personalnih veština i osobina.

Akademija Oxford u Leskovcu organizuje grupnu nastavu za kurseve engleskog i nemačkog jezika u toku leta sa 50 % popusta na standardne cene kurseva.

Ne propustite priliku, prijavite se na vreme !!!

Letnji kursevi jezika u Akademiji Oxford u Leskovcu počinju 01.07.2021. godine i traju do 31.08.2021. godine. U toku je prikupljanje prijava zainteresovanih polaznika !!!

Formiranje grupa se odvija tako da se grupa od 4 – 6 polaznika vodi kao mala grupa sa fondom od 44 školskih časova a grupe od 7 i više polaznika se vode kao velike grupe sa fondom od 54 školskih časova.

Ovi kursevi su zamišljeni tako da se ukupan fond od 44 odnosno 54 školskih časova održi ubrzanim tempom od 3 – 4 termina nedeljno kako bi se završio kurs za dva meseca.

Nastava se odvija u prostorijama Akademije Oxford u Leskovcu, ali je svakako moguće izaći u susret polaznicima koji žele da nastavu slušaju online, pa će tako oni prisustvovati časovima preko neke od aplikacija koje se koriste za online nastavu.

Nakon odslušanog kursa polaznici polažu ispit i dobijaju sertifikat Akademije Oxford o završenom kursu i nivou stranog jezika.

Naši sertifikati su priznati u zemlji i inostranstvu i veliki broj naših polaznika je uspešno pronašao zaposlenje sa sertifikatom Akademije Oxford.

Prijavljivanje zainteresovanih polaznika se može obaviti u prostorijama Akademije Oxford u Leskovcu u ulici Koste Stamenkovića br.2 ili na brojeve telefona 069/10 20 584 i 016/214 556.

Takođe treba napomenuti da sve potrebne informacije možete dobiti i putem mejla leskovac@akademijaoxford.com ili preko društvenih mreža. Dođite da zajedno kreiramo bolju budućnost. Očekujemo Vas.

Check Also

SLIŠANE – Selo sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama

Slišane, malo selo u Srbiji, smešteno u opštini Lebane u Jablaničkom okrugu, predstavlja pravu riznicu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *