Home / DOGAĐAJI / „Interlemind“ po 6-ti put na prodaju !
hotel bell

„Interlemind“ po 6-ti put na prodaju !

Kako je za Dnevnik juga potvrdio stečajni upravnik Vencislav Cenić, do kraja godine će Agencija intenzivirati prodaju preostale imovine “Interleminda“, sa težnjom da se, makar i po nižoj ceni, nađe vlasnik za ovo nekada vrlo uspešno metalsko preduzeće.

Šesta u nizu javnih prodaja zakazana je za 24. oktobar, a potencijalnim kupcima će biti ponuđena imovina, razvrstana u tri celine.

U prvoj su građevinski objekti, proizvodne hale, magacini, skladišta i druge pomoćne zgrade sa opremom i inventarom, nekoliko viljuškara, dizalica i automobil, rezervni delovi, oruđa za rad. Početna cena za pomenute nepokretnosti je 118.685.869,00 miliona dinara.

U drugoj celini su, pored građevinskih objekata, još i oprema i sirovine, a prodaje se za 42.919.035,00 miliona. Treću celinu, pored objekata, čine merno-regulaciona i gasna stanica, skladište i pripadajuća oprema. Početna cena je nešto viša od 5 miliona dinara.

Deo imovine “Interleminda“ prodat je 2017. godine, Kompaniji “Terrastil“, a prošlog juna, otuđen je deo Upravne zgrade i 27 ari neizgrađenog građevinskog zemljišta.

Check Also

Obožavaju bubnjeve i sviraju k’o veliki: Upoznajte Janu, Irinu, Dušana, Pavla i Jovana

Bubanj ili udaraljke uopšteno, najstariji su instrumenti na svetu, jer je čovek, još u praistoriji, …

Оставите одговор