hotel bell

HUMANITARNI KONCERT: Leskovčaninu Dejanu Veselinoviću potrebna je pomoć za lečenje u Turskoj

Humanitarna organizacija „Pokreni Život“ je pokrenula akcije na teritoriji Srbije i Austrije za Dejana Veselinovića iz Leskovca.

Naš sugradjanin Dejan Veselinović (35), boluje od teške bolesti NEOPLASMA MALIGUM OESOPHAGEI (rak jednjaka), i potrebna mu je naša pomoć!

Naime, Dejanu je predloženo Konzilijarnom odlukom lekara iz Srbije lečenje u Turskoj.

Porodica nema sredstava da finansira hirurški zahvat i tok lečenja te se obraćaju dobrim ljudima da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu našem sugrađaninu Dejanu!

Dejan Veselinović ima suprugu i dvoje dece koja su mu podrška u ovoj teškoj situaciji i zbog kojih se bori i vodi tešku borbu za život i ozdravljenje jer su mu oni najveća podrška i smisao života.

Njemu je naša pomoć neophodna, te Vas iz tog razloga kontaktiramo kako bi Vas zamolili ukoliko ste u mogućnosti da se odazovete akciji i da zajedno udruženim snagama pomognemo Dejanu da pobedi tešku borbu za život!

Humanitarni koncert za Dejana biće održan sledeće nedelje u četvrtak 30.01.2020.godine sa početkom u 19 časova. Koncert će biti održan u velikoj hali sportova u SRC „Dubočica“. Cena ulaza je 250din.Pozivamo sve dobre ljude koji žele da pomognu Dejanu da pobedi tešku borbu za život da nam se pridruže 30.01 u 19 časova u velikoj hali sportova. Karte možete kupiti na samom ulazu 30.01 u hali sportova i na sledećim lokacijama u gradu:Kris Mobil3D Mobile Plus

Unapred zahvalni,
Humanitarna Organizacija “Pokreni Život“

Kontakt:
Milena Djordjević – Broj telefona: 00436503569136 – Predstavnica u Austriji – (Whatsapp, Viber) 
Dušan Miljković – Broj telefona: +381640532575 – Osnivač, predstavnik u Srbiji

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор