hotel bell

Humane Leskovčanke ponovo na delu: Deda Mraz podelio paketiće i ulepšao deci novogodišnje praznike

Dve humane Leskovčanke, Milica Stojilković i Aleksandra Dimitrijević obradovale su mališane koji se leče u Opštoj bolnici leskovac, zatim mališane iz Dnevnoh boravka „Duga“ i socijalno ugrožene porodice.

„Po prvi put smo našu humanitarnu akciju organizovale javno i putem društvenih mreža, jer smo poželele da usrećimo što više dece, ali i da oni koji se priključe akciji ponesu sa sobom osećaj da su uradili nešto dobro i lepo, i da svi završimo godinu na jedan malo bolji način. Akcija je bila i više nego uspešna i probila je sva naša očekivanja. Svaka čast, dobri ljudi! Ovo ne bi bilo moguće bez vas!  Svaki osmeh koji smo dobili je bio upućen kako vama, tako i nama. Zahvalnost koju su osetila deca, ali i mi zajedno sa njima, neizmerna je rečima.Paketiće su dobila deca u Leskovačkoj bolnici, dnevno udruženje “Duga” i socijalno ugrožene porodice. Uz paketiće, deca su imala i  Deda Mraza. Naš dobri Deda Mraz je bio iz maskote_leskovac_ i hvala mu jer su deca bila neopisivo srećna što im Deda Mraz donosi paketić – ističu za portal Dnevnik Juga Milica Stjilković i Aleksandra Dimitrijević.

Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirao grad Leskovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор