Home / DOGAĐAJI / Hrvatski glumac Goran Bogdan gost LIFFE-a: Druga sezona serije „Senke nad Balkanom“ biće mnogo bolja
hotel bell

Hrvatski glumac Goran Bogdan gost LIFFE-a: Druga sezona serije „Senke nad Balkanom“ biće mnogo bolja

Leskovačkoj publici danas se, putem video intervjua, u okviru programa „U krupnom planu“ predstavio i hrvatski glumac Goran Bogdan.

Glumac, čiji je prvi izbor bila ekonomija, a uporedo i saobraćajni fakultet dugo nije mogao da shvati da baš gluma treba da bude njegov životni poziv. Svoju glumačku karijeru otpočeo je u Kulturnom centru Peščenica, gde se kasnije priključio dramskoj sekciji  Gaudemus, a akademiju u Zagrebu upisao je tek 2005. godine.

,,Trebalo mi je puno vremena da shvatim da je gluma ono čime treba da se bavim. Osećaj koji sam imao na sceni definitivno je presudio da upišem glumu.” – rekao je Goran Bogdan.

Iako je dobitnik brojnih regionalnih i međunarodnih priznanja za uloge u filmovima ,,Agape”, ,,Broj 55”, ,,Sonja i bik”, srpskoj publici Goran Bogdan je najpoznatiji po ulozi Mustafe Golubića u seriji ,,Senke nad Balkanom”, o kojoj je tokom intervjua glumac najviše govorio.

,,Nastavak serije očekuje se ove jeseni, lik Mustafe će u drugoj sezoni biti zastupljeniji, siguran sam da će ova sezona biti mnogo bolja od prethodne” – poručuje Goran Bogdan, koji je je na ceremoniji svečanog otvaranja toplo dočekan od leskovačke publike.

Milica Jovanović

Check Also

Loša vest za kafopije, cena kafe raste i do 300 dinara

Prema najavama Aleksandra Bogunovića, iz Privredne komore Srbije cena kafe će od oktobra poskupeti, te …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *