Hladnjača “Vule komerc” primer da uporan trud i rad donose rezultate

Preduzeće “Vule komerc” iz Šišinca osnovano je davne 1994. godine kao malo preduzeće za otkup voća, ali su predanost poslu vredan rad i ulaganje doprinele tome da preduzeće postepeno raste i da danas ima oko 2.200 kvadrata sa 50 stalno zaposlenih radnika još 100 u sezoni.

Hladnjača ima smeštajni kapacitet od 1.800 tona i njeni proizvodi se distribuiraju širom Srbije i u zemljama zapadne Evrope.

Tim povodom hladnjaču u Šišincu posetio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa svojim saradnicima, koji je ovom prilikom istakao da ovo nije prvi put da oni obilaze ovu hladnjaču da su već bili ranije i da je evidentan rast i napredak ove porodične firme.

“Imali smo priliku da sa ministrom Branislavom Nedimovićem obiđemo ovu hladnjaču, i da ovim uspešnim privrednicima damo jak vetar u leđa da unaprede svoj posao. Oni su tako proširili smeštajni kapacitet od 1.000 na 1.800 tona i napravili malu solarnu elektranu koja će omogućiti uštedu energije. U ove investicije uloženo je oko 79 miliona dinara a postojanje ovog preduzeće sa tradicijom dugom 26 godina dokaz je da u našem gradu možete uspešno graditi svoj biznis – kazao je prilikom današnjeg obilaska gradonačelnik Cvetanović.

Check Also

SLIŠANE – Selo sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama

Slišane, malo selo u Srbiji, smešteno u opštini Lebane u Jablaničkom okrugu, predstavlja pravu riznicu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *