Home / DRUŠTVO / „Grdeličko leto“ otvoreno koncertom Dženana Lončarevića
hotel bell

„Grdeličko leto“ otvoreno koncertom Dženana Lončarevića

Sinić je u Grdelici koncertom Dženana Lonćarevića zvanično počelo „Grdeličko leto“, manofestacija koju organizuje Dom kulture Grdelica.

Grdeličko leto organizuje se pod pokroviteljstvom Grada Leskovca, a kompletan porgram možete pronaći na linku ispod:

– Dom kulture u Grdelici je i ove godine pripremio bogat kulturno-zabavni program, kojim će nas iz dana u dan iznenađivati kako brojnim koncertima poznatih muzičkih zvezda poput Dženana Lončarevića, Kaliopi, Van Goga i drugih, tako i koncertima lokalnih bendova, zatim dešavanjima poput grčke večeri, moto skupa, a za one hrabrije deo ove manifestacije je i Grdelička regata. Lokalna samouprava konstantno podržava ovakve manifestacije. Posetioci cene kulturno-zabavni program koji je iz godine u godinu sve kvalitetniji, iza kog stoji veliki trud i zalaganje menadžmenta Doma kulture u Grdelici – rekla je pomoćnica gradonačelnika Andrijana Vasića koja je u ime lokalne samouprave otvorila Grdeličko leto.

– Izuzetno mi je zadovoljstvo što ste večeras ovde, što smo se posle teške godine pandemije Kovida 19, okupili i ostavili jednu tešku godinu iza nas. I ove godine, kao i prethodnih, sadržaj je raznolik, biće za svakoga ponešto – kazao je Marko Trivunić, direktor Doma kulture Grdelica.

Check Also

Još jedna manifestacija „Muzeji za 10“ je za nama

U proteklih sedam dana posetioci Narodnog muzej u Leskovcu imali su priliku da besplatno posete …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.