Početna / DRUŠTVO / GRDELIČKO LETO 2019: Muzičke zvezde, Regata, bajkeri, grčko i makedonsko veče

GRDELIČKO LETO 2019: Muzičke zvezde, Regata, bajkeri, grčko i makedonsko veče

Direktor Doma kulture Grdelica Marko Trivunić najavio je na današnjoj konferenciji za medije tradicionalno „Grdeličko leto 2019“.

Bogat program ponovo će ovog leta od Grdelice napraviti centar zabave i najzanimljivijih manifestacija na čitavom jugu Stbije.

-Grdeličko leto počinje 8. jula 2019. godine. Кoncert će održati Milan Dinčić Dinča u 21 čas na trgu u Grdelici uz pratnju Bumerang benda. 10. jula je koncert Amadeus benda, takođe na tru u Grdelici u 21 čas. Za 12. jul zakazan je koncert Luks benda. Sledi koncert Haos benda (13. jula) kada će biti održan i Sajam vina i roštilja. 14. jula će biti održano Grčko veče, a dan kasnije i Makedonsko veče. Sjajnu nedelju zaokuružiče Alen Islamović koncertom 16. jula – najavio je direktor Marko Trivunić.

Slede još 2 koncerta: 18. jula koncert će održati Arija bend, 19. jula Milenijum bend, a sledeća manifestacija je 3. avgusta, a to je Grdelička regata, i sada ću vam reći kratak program Grdeličke regate koja će se posle celodnevnog programa zvršiti Moto skupom i koncertom Dejana Cukića – rekao je Marko Trivunić.

Print

Pogledaj takodje

U Leskovcu 1 novooboleli – zbog lične neodgovornosti 70 ljudi u samoizolaciji

Na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, izneo je epidemiološke podatke za današnji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *