Početna / EKONOMIJA / GRDELIČKA KLISURA: Ostalo da se sanira „pola brda“, radovi još dva meseca
Dionis Restoran Leskovac

GRDELIČKA KLISURA: Ostalo da se sanira „pola brda“, radovi još dva meseca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na auto-putu kroz Grdeličku klisuru.

U fokusu pažnje javnosti i dalje su kosine pored auto puta koje su se do sada više puta obrušile i odlagale konačan završetak auto-puta na kompletnoj trasi kroz Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će radovi na sanaciji kosine na južnom kraku Кoridora 10, na pod deonici Predejane – Caričnina dolina Lot 2, koja se prošle godine obrušila usled pucanja potpornog zida, trajati još dva meseca.

Vučić je obilazeći radove na mostu Vrla u Grdeličkoj klisuri rekao da je ostalo još pola brda da se sanira, a da mu je preneto da će radovi biti završeni te da postoji još problema koji moraju na toj lokaciji da se reše.
Predsednik je rekao da kada se savladava priroda, moraju da se sagledaju i „ona druga strana koju priroda nosi“ te da kompanije koje rade na sanaciji imaju probleme jer nemaju dovoljan broj profesionalnih radnika. Кako je rekao, zbog toga što Nemačka ekonomija „uzima“ veliki broj vozača, bagerista i drugih, na ovoj deonici su angažovani vozači iz siromašnijih delova Turske.

Zbog ovog problema, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će se u narednom periodu još više posvetiti razvojem zanatskog sektora u Srbiji i školovanju ovog kadra.

Pogledaj takodje

U Kliničkom centru Niš i Covid bolnicama u Leskovcu, Vranju i Surdulici 697 ljudi, Korona potvrđena kod 307

Uprava Kliničkog centra Niš objavila je podatke o stanju sa oboljevanjem Korona virusom na odručju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *