hotel bell

Gradsko veće Leskovca raspisalo konkurs za izbor načelnika Gradske uprave, donelo odluku o povećanjuz sredstava za pakete pomoći penzionerima i socijalno ugroženima, i odobrilo sredstva za kros RTS-a, finale Kupa u rukometu i premijeru filma o Leskovcu

Gradsko veće Leskovca održalo je danas 48. sednicu na kojoj je razmotreno i usvojeno 11 tačaka dnevnog reda.

Gradski većnici usvojili su izmene Prvailnika o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi koja će omogućiti efikasniji rad ovog organa, kao i odluku o raspisivanju konkursa za izbor načelnika Gradske uprave.

Gradski većnici usvojili su i izmenu Odluke o dodeli paketa pomoći penzionerima sa primanjima do 30.000 i socijalno igroženima kojom su ukupna sredstva sa ove namene povećana sa 25.000.000 na 28.770.000 dinara,

Gradsko veće odobrilo je 200.000 dinara za organizaciju Krosa RTS-a u Leskovcu koji će biti jedna od pet gradova domaćina i 1.200.000 dinara za organizaciju finalnog turnira Kupa Srbije u rukometu, prvog ovakvog takmičenja koje će biti održano u Leskovcu.

Gradski većnici jednoglasno su odobrili i 750.000 dinara za kupovinu karata za premijeru i ukupno 5 projekcija filma o Leskovcu „Bilo jednom u Srbiji“. Premijera ovog filma biće u nedelju 6. marta u Leskovcu, u hali „Partizan“ a i naredna 4 dana biće besplatne projekcije za Leskovčane u ovoj dvorani a karte će kupiti grad Leskovac od sredstava koja su danas obezbeđena iz budžetske rezerve.

Check Also

Ništa od revanša: “Dubočica“ nije mogla do potpunog preokreta protiv gostiju iz Prokuplja

Leskovčani su večeras, pred svojom publikom, od “Topličanina“ poraženi gotovo na identičan način kao jesenas, …

Оставите одговор