Početna / GRADOVI / Leskovac / GRADSKO VEĆE LESKOVCA: Izmene Statuta, 6 Planova regulacije, izveštaji o realizaciji programa …

GRADSKO VEĆE LESKOVCA: Izmene Statuta, 6 Planova regulacije, izveštaji o realizaciji programa …

U Leskovcu je danas održana 73. sednica Gradskog veća na kojoj je razmotreno 18 tačaka dnevnog reda.

Gradski većnici usvojili su predloge odluka kojima će započeti izrada detaljnih Planova regulacije za Vučje, deo oko gradskog stadona i još četiri lokacije.

Jednoglasno su usvojeni i predlozi odluka o konverziji potraživanja Grada prema preduzećima Tehnohemija i Simpo, kao i promena dela članova Komisije za sprovođenje komasacije dela katastarskih opština Donje Stopanje i Gornje Stopanje.

Gradsko veće je usvojili i predloge odluka o usvajanju Izveštaja o realizaciji Plana infrastrukturnog razvoja grada Leskovca u 2017. godini kao i Izveštaja o realizaciji Plana implementacije projekata u 2017. godini.

Skupštini grada Leskovca upućen je i predlog za izmenu Statuta Grada Leskovca kojim bi ovaj pravni akt bio usklađen sa izmenama Zakona o lokalnoj samoupravi koje garantuju veće učešće javnosti u postupku donošenja odluka koje su važne za život građana.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *