hotel bell

Gradonačelnik nezadovoljan brojem radnika angažovanih na rekonstrukciji bolnice

Nekoliko puta je, prvi čovek grada, izražavao zadovoljstvo zbog poštovanja dinamike izgradnje stadiona, ističući ozbiljnost i odgovoran odnos Kompanije ”Gat” prema naručiocu posla. Danas je, međutim, negodovao zbog broja radnika angažovanih na rekonstrukciji bolnice, koja je, takođe, poverena ovoj novosadskoj firmi

Prema rečima gradonačelnika Cvetanovića, nekoliko članova Gradskog veća, zaduženo je da svakodnevno obilazi radove na izgradnji stadiona i rekonstrukciji Opšte bolnice i o toku radova, izveštava direktno njega:

– Danas sam se čuo sa izvođačem radova na obe lokacije, koji je, kao što znate isti, i izrazio nezadovoljstvo što je u bolnici angažovano 15, a na stadionu obično od 200-210 radnika, danas, zbog praznika i kiše 175. Broj radnika u bolnici je apsolutno nedovoljan za rad na sedam nivoa, koliko smo oslobodili. Dobio sam obećanje da će ih od ponedeljka biti 60, ali sam isto uveravanje dobio i za prošli ponedeljak. Stadion je drugo, jer tamo trenutno nema sportskih aktivnosti, pa možemo i da sačekamo mesec ili dva. Recimo, travi, koja se polako postavlja, potrebna su četiri meseca da se ”primi” i dostigne puni kvalitet, visinu i izdržljivost.

Bolnica je, kaže Cvetanović, nešto drugo i tamo se proces rada ne sme da zaustavi. Iako je rok za rekonstrukciju 2-2,5 godine, njegova je dužnost, ističe da ”nadgleda i kontroliše” dinamiku rada, jer se radi o strateški važnoj ustanovi.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *