Home / DRUŠTVO / Gradonačelnik Leskovca na sastanku u predstavništvu kompanije Coca – Cola
hotel bell

Gradonačelnik Leskovca na sastanku u predstavništvu kompanije Coca – Cola

Juče je u Beogradu u predstavništvu kompanije Koka-Kola održan sastanak Upravnog odbora NALED-a i Upravnog odbora nemačko-srpske privredne komore AHK na kojem su iznete ideje i planovi za dalje aktivnosti i saradnju ove dve organizacije u cilju dodatnog privrednog i ekonomskog razvoja Republike Srbije.

Pored članova UO, sastanku su prisustvovali i Violeta Jovanović, izvršni direktor NALED-a, Frenk Aleter, predsednik Upravnog odbora AHK Srbija i Nina Elezović, direktorka sektora za odnose sa javnošću kompanije Koka-Kola Srbija.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je kao dugogodišnji član Upravnog odbora novooformljenog BFC kluba, preneo prisutnima dosadašnja iskustva i saradnju lokalne samouprave grada Leskovca sa NALED-om, dodavši da su privredne aktivnosti u gradu na Veternici na zadovoljavajućem nivou o čemu svedoči i velika zainteresovanost stranih investitora za otvaranje svojih pogona u Leskovcu.

Među članovima UO nemačko-srpske privredne komore AHK našao se i Ivan Smiljković iz Leskovca, ispred ProCredit banke.

Check Also

U Orašju položeni venci povodom 80. godišnjice streljanja meštana ovog sela

Delegacije OO SUBNOR-a, OO Rezervnih vojnih starešina i predstavnici Udruženja potomaka ratnika 1912-1920.položili su vence …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *