Početna / DRUŠTVO / Grad Vranje i ove godine nagrađuje uspešne studente
hotel bell

Grad Vranje i ove godine nagrađuje uspešne studente

Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojen je i Tekst javnog poziva za dodelu nagrada uspešnim studentima i on će biti objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Vranja, u ponedeljak 8. oktobra.

Prema rečima članice Gradskog veća Zorice Jović, rok za podnošenje prijava je 15 dana, a visina nagrade iznosi 20.000 dinara, za ukupno 30 studenata.

“Opšti uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu propisuju da su podnosioci zahteva redovni studenti visokoškolske ustanove, da su redovni studenti od 3 – 6. godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija ili studenti master studija, da su prvi put upisali odgovarajuću godinu i da nisu obnovili ni jednu godinu studija, da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9.25, kao i da imaju prebivalište na teritoriji Grada Vranja”, rekla je Jovićeva.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnose se Odeljenju za društvenu delatnost, Odseku za obrazovanje, sa naznakom – za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima. Prijave se nadležnom Odeljenju, odnosno Odseku, podnose preko pisarnice Gradske uprave Grada Vranja. Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na šalteru broj 1 Gradske uprave ili na broj telefona: 017/421 627.

“Ovo je druga godina zaredom kako Grad Vranje nagrađuje 30-oro najboljih studenata novčanim iznosom od po 20.000 dinara“, istakla je Zorica Jović.

Pogledaj takodje

U Lebanu održana 9. vanredna sednica opštinskog štaba za vanredne situacije

U Lebanu je danas održana deveta vanredna sednica opštinskog Štaba za vanredne situacije opštine Lebane, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *