hotel bell

Goran Cvetanović ponovo u UO Nacionalne alijanse za lokalni razvoj, koja proslavlja 15. rođendan

Završnica 15. godišnje i 8. izborne Skupštine NALED-a, okupila je odabrane članove i partnere organizacije, iz redova privrede, državnih institucija, lokalnih samouprava, međunarodne zajednice i medija, uz poštovanje epidemioloških mera.

Za izbor članova Upravnog odbora, glasalo se proteklih pet dana, preko onlajn platforme, a među predloženima, a danas i izabranima je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović. Pored njega će u UO, kao predstavnici lokalnih samouprava, sedeti gradonačelnici Kragujevca, Nikola Gašić, te Smederevske Palanke, Nikola Vučen.

Mali jubilej, NALED-u su čestitali ambasador Sjedinjenih Američkih Država, Entoni Godfri, dodajući da on pada na 140-togodišnjicu od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i SAD, ministar SinišaMali, za koga su najvažniji rezultati države u proteklom periodu, uspešna borba protiv sive ekonomije, pomoć privredi u kovid krizi, obezbeđene vakcine, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, kao i Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija.

Na svečanoj sednici, dodeljeno je i godišnje priznanje za ekonomski i lokalni razvoj ”NALEDOVA STRELA”-a, a pripalo je ambasadoru Tomasu Šibu i šefu Svetske banke u Srbiji, Stivenu Ndegvi.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *