Home / DRUŠTVO / Goran Cvetanović, novoizabrani predsednik Stalne konferencije gradova i opština
hotel bell

Goran Cvetanović, novoizabrani predsednik Stalne konferencije gradova i opština

Na 49. zasedanju Saveza gradova i opština Srbije, od 11 kandidata, za novog predsednika izabran je gradonačelnik Leskovca. To je velika čast za mene, poručio Cvetanović

Zahvaljujući na podršci, on je obećao da će insistirati na doslednom sprovođenju zajedničke misije- razvoju i efikasnom funkcionisanju lokalnih samouprava, u cilju kvalitetnijeg i boljeg života svih građana Srbije.

– Iskoristiću priliku da pozdravim i novoimenovanog generalnog sekterara, Nikolu Tarbuka, koji će koračati urabanim stazama svog prethodnika, Đorđa Staničića. Mi smo dobar tim, koji odlikuju hrabrost, borbenost i odlučnost u daljem sprovođenju reformi lokalnih samouprava, pa samim tim i čitave države. Ovo je nastavak plodonosnog rada, dobre saradnje i međusobne podrške, tako da mi preostaje jedino da ukazano poverenje opravdam, rekao je Cvetanović, nakon izbora.

Ambasador Nemačke u Srbiji, Tomas Šib se zahvalio svim opštinama i gradovima u Srbiji na dobroj saradnji i najavio nastavak realizacije brojnih projekata, a Žan Luk Eš, predstavnik ambasade Švajcarske, govorio je o misiji SKGO-a i planovima ove organizacije koji se tiču poboljšanja uslova života.

Grad Leskovac je i ove godine član Predsedništva SKGO-a, što je još jedna u nizu potvrda da se radi o ozbiljnoj i odgovornoj lokalnoj samoupravi, okruženju sa poslovnom klimom i potencijalima za razvoj privrede, ekonomije, kulture i ostalih oblasti društvenog života.

Check Also

Korona presek: U poslednja 24 sata još 76 osoba pozitivno na koronu

Prema poslednjim podacima ZZJZ Leskovac od 538 testiranih u poslednja 24 sata u Jablaničkom okrugu, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *