hotel bell

Fudbalski klub Lider MGM: 150 dečaka vredno radi i tokom leta pod stručnim nadzorom 4 trenera

Prilikom dolaska na otvaranje turnira „Roštiljko“ pažnju novinara privukla je graja i veliko broj dečaka na igralištu Leminda.

Na travnatoj podlozi neke od selekcija Fudbalskog kluba Lider MGM koji je se poslednjih godina nametnu kao jedna od najuspešnijih fudbalskih škola u Leskovcu, ali i čitavom jugu Srbije. Interesantan je podatak da je Lider uz Šampion jedini klub iz Leskovca koji ima svoje timove u prvim ligama pionira i petlića FS RIS.

– Naš klub je osnovan 2011. godine i iskuljučivo radimo sa decom, a najstarija kategorija su nam kadeti, a najmlađa su cicibani, odnosno svi oni koji još uvek uče da igraju fudbal. Imamo dobre rezultat, a trudimo se da iskustvo koje smo stekli kao profesionalni fudbaleri njima prenesom da budu što bolji igrači i momci. U klubu redovno trenira između 130 i 150 dece, sa njima rade 4 trenera i svaki trener ima svoju selekciju. Taj rad daje i rezultate što se vidi i u ligama u kojima se takmičimo – rekao je Miodrag Mitrović, treder i predsednik FK Lider, nekadašnji prvotimac i kapiten Dubočice.

Treninzi Lidera su na igralištu Leminda, pored budućeg Gradskog stadiona u Leskovcu,

Check Also

Planinarsko društvo „Dubočica“ objavilo Godišnji plan akcija: Radan, Suva Planina, Alpi, Vardenik, Babička gora, Prokletije, Triglav, Kukavica, Šar planina …

Planinarsko društvo „Dubočica“ objavilo je na svojoj fejsbuk stranici Godišnji plan akcija za 2023. godinu …

Оставите одговор