Početna / GRADOVI / Leskovac / Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Grdelice novi član Zone Jug FS RIS
hotel bell

Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Grdelice novi član Zone Jug FS RIS

Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Grdelice postoji od davne 1936 godine, a ove godine uspeli su da se plasiraju u viši rang – Niška zona jug.

Tim povodom grdeličke fudbalere posetio je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvtanović koji je izrazio veliko zadovoljstvo zbog ovog uspeha imajući u vidu da leskovački fudbal zbog raznih poteškoća do sada nije davao dobre rezultate.

„U zlatno vreme grdelickog fudbala FK „Jedinstvo“ iz Grdelice je igrao u Srpskoj ligi. Nažalost kao i većina fudbalskih klubova, zbog loše organizacije, odnos prema sportu se godinama unazad urušavao. Dugovi su se nagomilavali a igrači nisu imali motivaciju pa su samim tim i rezultati bili loši. Uspeli smo da na noge vratimo ovaj klub i do sada je u organizaciju kluba uloženo preko milion dinara. Iz okružne lige Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Grdelice uspeo je da osvoji prvo mesto i da se plasira u viši rang Niška zona jug. Fudbalski klub „Jedinstvo“ se vraća na velika vrata, a pored njih tu su i naši zlatni rukemetaši ali i odbojkaši koji su ove godine takođe ušli u viši rang, i u ova krizna vremena leskovački sportisti su svima dali nadu – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Bratislav Cvetković trener fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Grdelice, iskoristio je ovu priliku da se zahvali svima koji su pomagali klubu na putu do ovog velikog uspeha.

Pogledaj takodje

Podaci od početka epidemije: u Jablaničkom okrugu preminulo 180 ljudi sa potvrđenom i još 65 sa simptomima Korona virusa

Korona virus je prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac odneo 245 ljudskih života. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *