Početna / GRADOVI / Leskovac / Forum žena SNS obradovao porodicu iz Manojlovca povodom Dana borbe protiv siromaštva

Forum žena SNS obradovao porodicu iz Manojlovca povodom Dana borbe protiv siromaštva

Forum žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac obradovao je danas porodicu Kocić u Manojlovcu povodom Dana borbe protiv siromaštva.

Aktivistktinje SNS su od prikupljenih priloga kukupile dvosed na razvlačenje, dušeke i paket prehrambenih artikala i sredstava za higijenu. U akciju se na licu metsa uključio i predsednik GrO SNS i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović ličnom donacijom, ali i obećanjem da će sledeće godine lično finansirati letovanje ove porodice.

Radmila Kocić sa tri ćerke živi u Manojlovcu u skromnim uslovima, ali uz pomoć direktora škole uspeva da obezbedi udžbenike i ostalo što je neophodno da deca redovno idu u školu.

Predsednica Foruma žena GrO SNS Kristina Vasiljković je istakla da aktivistkinje ove stranke nastavljaju svoje aktivnosti na prikupljanju pomoći za socijalno ugrožene porodice, ali i borbu za poboljšanje položaja žena u društvu.

Na pomoći i donaciji zahvalila je Radmila Kocić je zahvalila direktoru škole i Srpskoj naprednoj stranci na pomoći koja traje godinam i bez koje, kako kaže, ne bi mogla da izdržava svoju porodicu.

Pogledaj takodje

Zbog radova na mreži četiri sela bez vode

Zbog radova na prevezivanju vodovodne mreže u naselju Badince, doći će do prekida u vodosnabdevanju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *