Početna / DOGAĐAJI / „Fer play“ pehar za učenike TUŠ na takmičenju „Repinski riblji kotlić“
Dionis Restoran

„Fer play“ pehar za učenike TUŠ na takmičenju „Repinski riblji kotlić“

Prethodnog vikenda Trgovinsko – ugostiteljska škola učestvovala je na četvrtoj po redu manifestaciji „“Repinski riblji kotlić, koje je održano u mestu Repince, nadomak Vladičinog Hana.

Ovo je prvi put da je ova školana uzela učešće na ovom takmičenju, koje je ove godine imalo 16 prijavljenih ekipa, koje su se takmičile u pripremanju riblje čorbe. Među ekipama koje su učestvovale bilo je i ekipa iz Severne Makedonije,iz okoline Vladičinog Hana i Vranja.

Takmičare škole činile su dve ekipe obrazovnog porfila kuvar.Prvu ekipu su činili sledeći učenici : Stamenković Anđela, Spasojević Marija i Stanković Bogdan.U drugoj ekipi učenika je bila: Stojiljković Milica, Petković Mirjana i Mladenović Aleksa, pod mentorstvom profesora Miljana Ilića.

Učenici TUŠ-a, osvojili su pehar za „Fer plej“ ekipu na ovom takmičenju. Učesnici i takmičari uživali su u zajedničkom druženju i pripremi riblje čorbe, stekli nova iskustva i prijateljstva, vratili se puni lepih utisaka i energije za nove izazove i uspehe.

Pogledaj takodje

Online program Leskovačkog kulturnog centra od 26. do 30. maja

Na online repertoaru Leskovačkog kulturnog centra ove nedelje od 26. do 30. maja biće prikazana …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *