Početna / Opštine / Medvedja / Ekipa „San Luka“ pobednik turnira u basketu „Medveđa 2017“

Ekipa „San Luka“ pobednik turnira u basketu „Medveđa 2017“

Šlag na torti za ljubitelje basketa u Medveđi bio je četvrtak 17. avgust 2017. godine, kada su igrani polufinalni i finalni mečevi na turniru u basketu „Medveđa 2017.

Od 19 časova igrane su polufinalne utakmice za seniore između ekipa „San Luka“ i „180+“ gde je ekipa „San Luka“ posle dve odigrane utakmice triumfovala rezultatima 16:6 i 16:15.

U drugom polufinalnom susretu seniora susrele su se ekipe „Mili i drugari“ i „Roštilj-KO.“ a rezultati posle dve odigrane utakmice su 16:4 i 15:10 za ekipu „Mili i drugari“.

U samom finalu seniora na turniru u basketu „Medveđa 2017“ sastale su se ekipe „San Luka“ i „Mili i drugari“. Posle dve odigrane utakmice pobedila je ekipa „San Luka“ rezultatima 16:11 i 16:8.

U takmičenju juniora meč za treće mesto igran je između ekipa „Novi Rio“ i „Laki i drugari“. Ekipa „Novi Rio“ je triumfovala rezultatom 22:5, dok je finalna utakmica u juniorskoj konkurenciji igrana između ekipa „Indijanci“ i „Šta te briga“ a završena je rezultatom 16:14.

U revijalnom delu turnira održano je takmičenje u šutiranju trojki. Najbolji je bio Aleksandar Milenović sa 7 pogodaka u finalnoj rundi. Najbolji strelac turnira bio je Danilo Bubalo sa ukupno 83 postignuta poena.

Pehare, diplome i novčane nagrade najboljima, uručio je predstavnik Turističke organizacije opštine Medveđa, Besim Sahiti.

I mesto (seniori) – ekipa „San Luka“
II mesto (seniori) – ekipa „Mili i drugari“
III mesto (seniori) – ekipa „Roštilj-KO.“

I mesto (juniori) – ekipa „Indijanci“
II mesto (juniori) – ekipa „Šta te briga“
III mesto (juniori) ekipa „Novi Rio“.

Po mišljenju više stotina gledalaca na sportskom terenu kod dečjeg vrtića u Medveđi, Turističkoj organizaciji i Sportskkom savezu opštine Medveđa, pripadaju najviše ocene kada je u pitanju organizacija turnira u basketu „Medveđa 2017“.

Pogledaj takodje

SPORTSKA NAGRADA MEDVEĐE: Nikola Mladenović najbolji sportista u 2019.godini

Na sednici Skupštine Sportskog saveza opštine Medveđa dodeljene su nagrade za najbolje pojedince i klubove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *