Početna / GRADOVI / Leskovac / Dveri pozivaju na bojkot izbora u nedelju
Dionis Restoran Leskovac

Dveri pozivaju na bojkot izbora u nedelju

Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri Leskovac pozvao je danas građane na bojkot izbora za Savete Mesnih zajednica.

U saopštenju Dveri se između ostalog kaže:

-Značaj mesne zajednice se godinama urušava nerazumevanjem suštine njenog postojanja od strane vladajućih leskovačkih garnitura i pokušajima demonstriranja političke sile i moći čak i na izborima za njene savete. Kako drugačije tumačiti korišćenje imena predsednika Srbije, predsednika svih građana. Da li to on želi da izađe na megdan svojim građanima? Da li on u građanima Srbije vidi svoje protivnike? Da li taj isti predsednik zna da je Leskovac manji za par desetina hiljada stanovnika? Da li zna da iz Leskovca odlaze mladi ljudi odmah posle fakulteta, a odlaze i bez njega. Slovačka, Nemačka, Malta, Norveška, Austrija, to su destinacije u kojima mladi Leskovčani traže neku novu sreću i nadu – pitaju iz Gradskog odbora Dveri Leskovac.

Dveri smatraju da mesne zajednice treba vratiti građanima.

-Mi u Srpskom pokretu Dveri smatramo da je pre svega potrebno vratiti lokalnu vlast građanima kojima i treba da služi. Trebamo odbaciti sistem ucena i moranja zbog posla, rođaka, prijatelja. Kad vlast na ovom nivou povrati svoj smisao i građani koji su trenutno njeni taoci dobiju svoj servis što jeste lokalna samouprava, biće drugačije i na nivou mesnih zajednica i one će dobiti svoj puni smisao i značaj. Pogledajte samo koliko sve nema smisla kada su iskrene namere vladajuće koalicije da se bilo šta u gradu pomakne sa dna u pitanju, kada ulaže ovoliku energiju i sredstva, od obilaska i dosađivanja građanima stalnim kucanjem na vrata – poručuju iz Dveri.

Dveri pozivaju građane na bojkot izbora u nedelju.

-Zbog svega ovoga Srpski pokret Dveri je od prvog trenutka zauzeo čvrst stav da ove izbore treba bojkotovati. Bez računanja i preračunavanja, bez gledanja u tuđu avliju. Ovo je naša odluka i pozivamo svoje članovie i sve Leskovčane na bojkot – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri Leskovac.

Pogledaj takodje

VATRO PROTEKT 016: Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku: Opreme za kontrolisanje protivpožarnih aparata i ispitivanje hidrantskih mreža

NIKOLA ANĐELKOVIĆ PR TEHNIČKO SAVETOVANJE VATRO-PROTEKT 016, LESKOVAC, objavljuje POZIV Za dostavljanje ponuda za nabavku: …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *