Početna / GRADOVI / Leskovac / SPO poziva građane da glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“

SPO poziva građane da glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove Leskovac pozvao je građane da u nedelju na izborima za Savete mesnih zajednica glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“.

U saopštenju Gradskog odbora SPO Leskovac se između ostalog kaže:

-Povodom održavanja izbora za članove Saveta 139 mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca, Srpski pokret obnove poziva sve svoje članove i simpatizere sa teritorije grada Leskovca, da izađu na izbore i glasaju za izbornu listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“, koja se nalazi na rednom broju 1. Mesne zajednice se obrazuju radi zadovoljavanja potreba od neposrednog i zajedničkog interesa za građane jednog naselja, kao i radi obezbeđivanja uslova za što neposrednije vršenje poslova iz delokruga lokalne samouprave. Srpski pokret obnove kao stranka demokratskih opredeljenja smatra da samo ona politika koja počiva na demokratskim pravilima i načelima može doneti društveno blagostanje, jačati autoritet države i ugled u međunarodnim odnosima – navodi se u saopštenju Gradskog odbora SPO Leskovac.

Pogledaj takodje

Poljoprivrednicima iz Grdelice uručena podsticajna sredstva za razvoj

U Grdelici su danas podeljena podsticajna sredstava poljoprivrednim proizvođačima. 77 poljoprivrednika primilo je danas ugovore, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *