hotel bell

DS: Pozivamo građane da spreče dalje propadanje našeg grada i da podrže listu “Živeti slobodno – Marinika Tepić – Zdravko Ponoš”

Gradski odbor Demokratske stranke nastavio je u svom novom saopštenju napade na vladajuću Srpsku naprednu stranku.

“Naprednjaci, posle povratka Tome Nikolića i Vojislava Šešelja u njihove koalicione redove, mogu da naprave savez sa svakim osim sa istinom i činjenicama. A činjenice kažu da je pre njihovog dolaska na vlast bilo svega nekoliko milijardera a da Srbija danas ima više od 40 milijardera; takođe je činjenica da je spoljni dug Srbije 2012. godine bio 14 milijardi a da je danas veći od 35 milijardi – navodi se između ostalog u saopštenju leskovačkih demokrata i dodaje – Zašto od naprednjaka tražimo malo iskrenosti? Zato što kada im je slogan bio „mir, sigurnost i Vučić“ umalo smo izgubili i mir (Banjska) i sigurnost (Ribnikar, Mladenovac), a ostao nam je samo Vučić; kada je slogan bio „za našu decu – Aleksandar Vučić“ naša deca su bežala u inostranstvo glavom bez obzira, a nama baksuznima je opet ostao samo Vučić. Zato im predlažemo da promene predizborni slogan u „Od Srbije ne sme ništa da preostane, osim Vučića“ jer bi to bilo i iskreno i logično finale ove katastrofe od njihove vladavine.Srbija je upropašćena država već 11 godina i to svi mogu da vide. Od naprednjačke sramote veće je samo siromaštvo građana Leskovca, gužva gladnih oko kontejnera za đubre i redovi ucenjenih na mitinzima SNS-a. Zato DS poziva sve građane Leskovca da sprečimo dalje propadanje našeg grada, podržimo listu „Srbija protiv nasilja“ na republičkom nivou i gradsku listu „Živeti slobodno -Marinika Tepić – Zdravko Ponoš“ koju čini koalicija Demokratska stranka – SRCE – Stranka slobode i pravde.”

Check Also

Završni miting socijalista 13. decembra u hali “Partizan” – Put sigurnosti je na biračima, koji će svoj glas dati koaliciji SPS-JS

Decembarski izbori su prilika da zaživi u Srbiji i Leskovcu ustavom predviđeni izlazak građana na …

Оставите одговор