DS odgovara SNS: Kampanja se finansira preko namenskog računa

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac oglasio se saopštenjem povodom tvrdnji iznetih na konferenciji za medije SNS u Leskovcu.

Leskovačke demorate u svom regovanju navode moraju da odgovore na “demanti koji vredjaju intelginceju Leskovčana”.

“Za postavljanje svetlećih reklama SNS je bila dužna da podnese zahteve nadležnoj gradskoj upravi, a uz zahteve i završni račun za prethodnu godinu i projekte svetlećih reklama; čekanje na rešenje traje najmanje nedelju dana, u zavisnosti da li je podnosilac zahteva član SNS-a ili nije” saopštava GrO DS Leskovac i navodi da na ovakav način lokalna vlast “maltretira” i sve preduzentike u gradu.

 

“Na osnovu završnog računa određuje se visina takse koja mora da bude uplaćena pre donošenja rešenja nadležnog organa. Pomnožimo li taj broj sa brojem svetlećih reklama, dolazi se do mnogo većeg iznosa od onog koji spominje Cvetanović, a za koliko je SNS uskratila prihode gradu Leskovcu. U bajkovitu priču o tome da su zahtevi za sve svetleće reklame ko bajagi podneti pre konferencije za medije DS-a, i da je ceo iznos ko bajagi odmah uplaćen, verovatno ne veruje ni sam Cvetanović. U stvari, lokalna vlast ima jednostavan izbor: ili da sve preduzetnike u Leskovcu oslobodi plaćanja obaveze lokalnih komunalnih taksi ili da SNS- u naplati punu cenu postavljanja svetlećih reklamnih panoa. Sve ostalo bila bi ponižavajuća diskriminacija građana Leskovca zbog jedne partije i jednog čoveka” – kaće se u saopštenju Gradskog odbora DS u Leskovcu.

Leskovačke demokrate su u saopštenju odgovorile na pitanje kako se finansiraju bilbordi DS:

“A što se tiče brige o DS-u i njegovoj blokadi, iskreno smo verovali da je Cvetanović za dvadeset godina bavljenja politikom naučio da se u toku kampanje otvaraju namenski računi koji ne podležu blokadama, i da je , na nesreću SNS-a, DS i te kako aktivna. „Naprednjacima“ bi bilo bolje da ih brine pad rejtinga SNS-a na 21 % i rast rejtinga DS-a na 18 %” kaže se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Leskovcu. 

 

Check Also

Program Leskovačkih letnjih festivala 2024.

Turistička organizacija Leskovac i grad Leskovac organizuju i ove godine tradicionalnu manifestaciju – Leskovački letnji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *