Home / DRUŠTVO / Druženje vlasotinačkih mališanišana sa glumcima filma „Bilo jednom u Srbiji“
hotel bell

Druženje vlasotinačkih mališanišana sa glumcima filma „Bilo jednom u Srbiji“

Ovih dana mnoge Vlasotinčane je obradovalo snimanje filma “Bilo jednom u Srbiji”, reditelja Petra Ristovskog u njihovoj varoši.

Već nekoliko dana snimanje u ulici “Dimitrija Stojanovića” , u kući Nenada Stošića, privlači pažnju meštana, posebno dece.

Dešavanja ispred i iza filmske kamere posebno su bila zanimljiva za decu i mlade koja koriste usluge Centra za decu i omladinu. Oni su sa nestrpljenjem danima očekivali da vide glumce, da se slikaju sa njima.
Juče su napokon imali prilike da zavire u taj tajanstveni svet stvaranja jedne filmske priče. Posebno ih je obradovalo druženje sa glumcem Viktorom Savićem, koji je za njih našao vreme između dve klape. Bilo je taman dovoljno vremena za zajedničko fotografisanje, šale, kratko druženje.

Režiser Petar Ristovski i glumica Teodora Ristovski su se slikali sa svima posebno. Bili su veoma predusetljivi i pažljiva prema deci. Obradovali su se što su upoznali decu i mlade čije su prostorije koristili za odmor tokom snimanja i što su mogli da im priušte malo radosti i smeha. Posebno su bili zanimljivi razgovori o dijalektu ovog kraja, pa ih je mala družina pozvala da provedu par dana u Vlasotincu i potpuno savladaju govor ovoga kraja.

Uprkos veoma zahtevnim snimanjima i tome što ne smeju da odstupaju od strogo predviđenog plana snimanja, glumci su ipak našli vremena za decu. Njima je ovo zaista bilo potrebno, za mnoge je ovo pravi doživljaj i dugo će pamtiti omiljena lica sa televizijskih ekrana.

Izvor: informativnibiltenvlasina

Check Also

Iz budžeta grada isplaćena rata na ime javnog duga

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćena mesečna rata na ime javnog duga i to, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *