hotel bell

Drugi medjunarodni Underground music fest u Vlasotincu

Drugu medjunarodni muzički festival u organizaciji Udruženja Underground okupiće džez, bluz, punk i rok bendove iz zemlje i okruženja.

Interesovanje za nastup na festivalu je veliko, a najbolji će osim prilike za afirmaciju kao nagradu dobiti i snimanje singla i video spota.

– Prema dosadašnjim prijavama Vlasotince će ugostiti muzičare iz Francuske, Bugarske, Crne Gore … Francuski bend MYSTIK MOTORCYCLES otvoriće Festival 22. aprila. Takođe, publika će uživati u nastupima domaćih bendova kao što su Novembar, Decajed Ert, Skulbus – kaže Ivana Krainčanić u ime organizatora i dodaje da je konkurs je otvoren do kraja meseca.

– Možda manifestacija nije jedinstvena na prostoru naše zemlje ali jeste na jugu Srbije, pogotovo što je povezala entuzijaste iz čitavog regiona. U organizaciju festivala uključuju se muzičari i kulturni radnici iz Niša – Goran Kostić iz grupe Novembar, Neša Tančić muzičar i osnivač grupe Galija, muzičari iz Vlasotinca, Leskovca, Kosovske Mitrovice, Bugarske, Knjaževca, Starčeva, Lebana, Pirota, Grdelice – navodi Ivana Krainčanić koja najavljuje da se za narednu godinu planira uz festival i letnji kamp uz moto skup, paraglajdere. Tako će ova varošica, osim Vinskog bala, dobiti još jednu turističku atrakciju.

Check Also

Bokseri iz Vlasotinca boksovaće 3. juna u Subotici protiv Mađara

Dva kadeta bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, posle nedavno završenih priprema …

Оставите одговор