Početna / DRUŠTVO / DOČEK NOVE GODINE Najveće interesovanje za Ohrid, Istanbul i Berlin, mladi zainteresovani i za Bansko, Krakov i Bukurešt

DOČEK NOVE GODINE Najveće interesovanje za Ohrid, Istanbul i Berlin, mladi zainteresovani i za Bansko, Krakov i Bukurešt

Veliki broj Leskovčana dočekaće Novu 2019. godinu na Ohridskom jezeru. Po interesovanju slede Istanbul i Beriln, a zbog povoljnih cena i Bansko, Krakov i Bukurešt.

Iako se čini da vremena ima na pretek, najluđa noć se približava a sa njom i trenutak odluke sa kim ćete je provesti i gde.

Po rečima Milana Markovića, agenta prodaje Turističke agencije Start travel, postoji povećana potražnja za destinacijama  van granica naše zemlje.

“ Najveća potražnja je za „jeftinijim aranžmanima“ kao što su Ohrid, Istanbul, Berlin. Za sada se leskovčani najviše interesuju za pomenute destinacije ali verujem da će broj biti veći jer se naši sugrađani što se tiče proslave Nove godine organizuju desetak dana pre samog dočeka. Cena za doček Nove godine u Ohridu se kreće od 59 evra pa naviše, dok se Istanbul može naći za 99 evra“.

Pored pomenutih destinacija mladi se interesuju i za Bansko, Krakov i Bukurešt. Bliži gradovi Evrope našim turistima su zanimljivi, naravno, iz finansijskih razloga. Za one sa skromnijim budžetom koji se odluče da ostanu u gradu veliki broj restorana je već dao svoje ponude i kako saznajemo za sada je veći broj kapaciteta popunjen.

Kažu da će nam cela godina biti onakva kako smo je počeli, zato se potrudite da je provedete na najbolji mogući način!

 

I.D./S.Z.

Pogledaj takodje

Od sledeće školske godine na snazi novi pravilnik o ocenjivanju đaka

Novi pravilnik o ocenjivanju počeće da se primenjuje od sledeće školske godine a njime se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *