Home / DRUŠTVO / Doček Nove godine na trgu u Leskovcu uz trubače i lutriju
hotel bell

Doček Nove godine na trgu u Leskovcu uz trubače i lutriju

Foto: arhiva

Pod pokroviteljstvom grada Leskovca, Turistička organizacija organizuje doček Nove godine na gradskom trgu.

U novogodišnjoj noći sve prisutne zabavljaće grupa “Amajlija” i bleh orkestar Isidora Zećerovića. Predviđeno je da muzički program počne u 22,30 i traje do 02,00 časa iza ponoći. I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka (čaja, kuvanog vina i grejane rakije), a građanima će biti podeljeno 2000 pljeskavica. Novogodišnju noć obeležiće i razlikovati od prethodnih bogata novogodišnja lutrija sa blizu 150 nagrada.

Propozicije lutrije: Svaki učesnik novogodišnje lutrije će svoj nagradni kupon moći da preuzme 31. decembra 2021. godine od 22h do 00,30h na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra. Popunjeni  kupon ubacivaće se u zapečaćenu kutiju koja će biti postavljena pored glavne bine. Učesnik lutrije može da popuni samo jedan kupon, tj. može da osvoji samo jednu nagradu.

Tročlana komisija je konstatovala i u opticaj pustila tri hiljade novogodišnjih kupona.

Izvlačenje srećnih dobitnika je u 01 čas iza ponoći, uz napomenu da dobitnici nagrada moraju biti prisutni prilikom izvlačenja, kako bi dokazali verodostojnost svog kupona. U slučaju da izvučeni dobitnik nagrade nije prisutan, smatraće se da je kupon nevažeći, te će prvi sledeći izvučeni biti dobitni kupon.

Check Also

Leskovac po meri mladih

U Sremskim Karlovcima održan je Erasmus plus trening „Leskovac po meri mladih“. Trening je imao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.