hotel bell

Dejan Savić novi – stari predsednik GFK Dubočica

Danas je u prostorijama grada Leskovca, održana izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog kluba Dubočica za mandatni period od 2023. do 2027. godine.

Članovi Skupštine GFK Dubočica jednoglasno su odlučili da za predsednika kluba bude ponovo bude izabran Dejan Savić, nekadašnji igrač ovog kluba, koji je i do sada obavljao funkciju predsednika.

– Hvala Vam na ukazanom poverenju. Tu sam da zajedno sa vama vodimo klub ka istorijskom uspehu. U prethodne 4 godine, nije bilo baš sve tako sjajno i bajno, bilo je puno lepih, ali i onih manje lepih trenutaka. Ostavljamo to iza nas i okrećemo se glavnom cilju za ovu godinu, a to je plasman u Prvu ligu Srbije. Klub je finansijski stabilan posle mnogo vremena i tu zahvalnost dugujemo gradonačelniku dr Goranu Cvetanoviću i lokalnoj samoupravi grada Leskovca kao glavnom finansijeru kluba. Takođe bih se zahvalio i drugim navijačima i sponzorima kluba na doprinosu koji daju klubu – rekao je novi / stari predsednik GFK Dubočice Dejan Savić.

Na sednici skupštine GFK Dubočica, pored članova Skupštine prisustvovali su i obratili se prisutnima, gradski većnici Stefan Kitanović i Aleksandar Pejčić sa željama da klub napreduje i ide uzlaznom putanjom.

Check Also

Poskupljuje putarina u Srbiji!

Vlada Srbije donela je rešenje o povećanju putarina za 14% onima koji naknadu za korišćenje …

Оставите одговор