Početna / DRUŠTVO / Darija Kisić Tepavčević: Rano je za opuštanje – frizerski saloni da rade na zakazivanje, izbegavajte teretane i fitnes centre
hotel bell

Darija Kisić Tepavčević: Rano je za opuštanje – frizerski saloni da rade na zakazivanje, izbegavajte teretane i fitnes centre

Epidemiolog dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da će u narednom periodu do izražaja doći individualna odgovosnost sa sopstveno zdravlje.

Ona je preporučila građanima da izbegavaju teretane i fitnes centre, i da vežbaju na otvorenom i istakla da će svi frizerski saloni morati da rade na zakazivanje i uz poštovanje ograničenja broja ljudi u održenom prostoru.

-Nošenje maski ima smisla za kraći vremenski period. Obavezno je da se često peru ruke posle završetka vožnje gradskim prevozom. Kod frizerksih salona, važno je da frizer ima masku, da radi na zakazivanje. Treninzi u teretani su specifični, preporučuju se treninzi na otvorenom. Ne mogu da zamislim vežbanje u teretani, a da se poštuju mere prevencije, i tu će biti restrikcije – rekla je dr Darija Kisić Tepavčević ističući da svi treba da budu oprezni, uz napomenu da će detalji mera biti utvrđeni vrlo brzo.

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici preminuo pacijent iz Lebana

U poslednja 24 časa u leskovačkoj Sovid bolnici registrovan je jedan smrtni ishod povezan sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *