Početna / GRADOVI / Leskovac / DAN GRADA Leskovac dobio teren sa veštačkom travom (FOTO/VIDEO)

DAN GRADA Leskovac dobio teren sa veštačkom travom (FOTO/VIDEO)

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza otvorili su danas novi teren sa veštačkom travom.

Novi teren nalazi se na mestu gde se nalio pomoćni teren Gradskog stadiona, izgrađen je po standardima UEFA i u njega je uloženo oko 32 miliona dinara. FSS je donirao podlogu, odnosno veštačku travu sa granulama vrednu oko 20 miliona dinara, a grad Leskovac pripremne radove i ogradu ukupne vrednosti oko 12 miliona dinara.

-Nema ništa kepše nego videti ovoliko dečijih osmeha na ovako lepom terenu. Leskovac je oduvek bio grad sport, oduvek smo rado dočekivali goste, družili se i ostale su prelepe uspomene. Upravo zbog tih uspomena želimo da Leskovac ponovo bude grad sporta i zato zahvalnost Ministarstvu omladine i sporta i Fudbalskom savezu Srbije koji su učestvovali u izgradnji ovog prelepog terena. Teren je predivan, uživajte u fudbalu i korišćenju ovog terena – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza zahvalio je na pozivu i mogućnosti da prisustvuje jednom ovako lepom događaju.

-Prošli put kada smo bili u Leskovcu najavili smo da ćemo učestvovati i pomoći da se obezbedi teren sa veštačkom travom u Leskovcu. Vidite da smo to zajedno sa gradom Leskovce i uradili. To je samo deo posla. Ono to mislimo da treba da uradimo u budućnosti je da pre svega gradonačelnik i čitav grad uz našu podršku obezbede da Leskovac ima jedan tim koji će igrati u najvišim stepenima takmičenjima. FSS će apsolutno sve da uradi i da pomogne Gradu Leskovca da se to završi u štp kraćem vremenskom periodu – rekao je Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Konferenciju za medije i otvaranje terena mogli ste da pratite UŽIVO na našoj Facebook stranici, a snimak možete pogledati OVDE.

Pogledaj takodje

Meka ružica krasi bašte na jugu Srbije, a ima i lekovita svojstva

Alcea rosea, kineska ruža, havajska ruža, na jugu Srbije odomaćena kao ‘’meka ružica’’, cvet je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *