Home / DRUŠTVO / Cvetanović: Novi automobili su nam neophodni i voziće ih službenici Uprave, a ne ja
hotel bell

Cvetanović: Novi automobili su nam neophodni i voziće ih službenici Uprave, a ne ja

Foto: ilustracija

Grad kupuje tri nova automobila, jer ima vrlo stari vozni park, a “škode fabia“ će, kako juče reče gradonačelnik, koristiti službenici, a ne on lično

Vozila su plaćena nešto više od 5,5 miliona dinara, a radi se, po Cvetanovićevim rečima, o automobilima najniže klase:

– To su najjeftiniji automobili. Objasniću to ovako. Svaki automobil ima 2-3 hiljade delova i svaki od tih delova treba da se uklopi. Možete slobodno da proverite, ali vam garantujem da nijedno novo vozilo nećete dobiti bez minimum godine dana čekanja. Cene su drastično povećane i mislim da zaslužujem pohvale što smo nabavku izvršili po starim cenama. U pitanju su tri automobila i zaista su nam bili neophodni. Svi znamo da je najbolje zameniti auto posle 3-5 godina. To nažalost nije moguće svima, ali mi imamo stabilan budžet od skoro 800 miliona dinara svakog dana.

Više nemamo “Zdravlje“ da nam pokloni automobil, koji je, uzgred budi rečeno, veliki potrošač. Uzimamo ekonomična vozila i logično je da obnovimo vozni park, koji je uglavnom star preko dve decenije, istakao je gradonačelnik Goran Cvetanović, dodajući da nijedno od novih vozila neće koristiti on.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор