Početna / GRADOVI / Leskovac / Cvetanović danas sa tri mitinga poručio: Samo Srpska napredna stranka radi, a svi ostali se šlepaju
hotel bell

Cvetanović danas sa tri mitinga poručio: Samo Srpska napredna stranka radi, a svi ostali se šlepaju

U okviru predizborne kampanje „Za našu decu“ Gradski odbor Srpske napredne stranke organizovao je i danas predizborne tribine u Bobištu, naselju Ančiki i Manojlovcu na kojima su predstavljeni rezultati rada u prethodnom periodu, program i odbornički kandidati na predstojećim lokalnim izborima.

U prigradskom naselju Bobište prisutnima se obratila Olivera Pešić dugogodišnji Narodni poslanik Srpske napredne stranke. Njeno ime se nalazi na listi za narodne poslanike u parlamentu koji će biti formira nakon ovih izbora i biće to njen treći poslanički mandat.

Olivera Pešić je u svom izlaganju istakla šta je uređeno u njenom mesnom odboru i šta će se sve uraditi u narednom periodu, i da je za taj rad zaslužna Srpska napredna stranka.

„Rezultati našeg rada su svuda vidljivi, mi nismo kao neki samo šetali i pričali! Mi smo radili. Nastavićemo i dalje sa ulaganjima u infrastrukturu u zdravstvo u prosvetu, i ako Bog da,na ulazu u naše naselje imaćemo izgrađen Akva park, MC Donalds – kazala je Olivera Pešić, osvrćući se na opzicione stranke koja se sete glasača mesec dana pre izbora.

“ Znam da vas je posetio Nenad Zdravković, obećavajući vam razne stvari, zato obratite pažnju kada sledećeg puta prihvatite flajer da je on već jednom imao priliku da pokaže svoje vođstvo, ali se tako nije pokazao. Što se tiče drugih odborničkih kandidata SPS-a i Jedinstvene Srbije, mogu slobodno reći da nisu čak ni prošetali Bobištem a kamo li nešto uradili, zato dobro razmislite za koga ćete da glasate -poručila je Olivera okupljenima.

Predsednik GrO SNS Leskovac Goran Cvetanović na samom početku obraćanja primetio je da se na današnjem mitingu u Bobištu okupilo više ljudi nego na mitingu SPS-a u Leskovcu, izrazivši zahvalanost za toliku podršku.

„Sve ove prelepe devojke i momke koji nose majice „Za našu decu“ možete svakodnevno videti kako nešto rade, za razliku od nekih koji samo šetaju i ne mogu ni dobar dan da kažu. Sete se vas tek mesec dana, kupe vam pice i gajbu piva i misle da je sve rešeno. Ja sam mišljenja da treba da cenimo trudi i rad, pogotovo vi meštani Bobišta možete biti zadovoljni za sve što je urađeno u vašem kraju, a ja vam kažem da spremate kadar jer će sledeći načelnik finansija biti upravo iz Bobišta – kazao je Cvetanović.

Na tribini u naselju Ančiki i u Manojlovcu, odbornički kadidati kao i sam lider Naprednjaka pozvali su građane da u nedelju zaokruže broj jedan, jer po njihovim rečima „samo Srpska napredna stranka radi a svi ostali se šlepaju“, te da će njihov moto i dalje biti rad, rad i samo rad.

„U narednom periodu krenućemo sa izgradnjom potpunog zida u selu Babičko, saniraćemo put u Gradašnici, i osvetlićemo most u Velikoj Bilajnici – kazao je predsednik GrO Goran Cvetanović.

Pogledaj takodje

Na Međunarodnom prehrambenom sajmu u Moskvi, učestvuje 11 srpskih kompanija, među kojima i leskovački “Masli“

“Prodekspo“ je jedna od prvih velikih međunarodnih sajamskih manifestacija, organzovanih od početka pandemije, a ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *