hotel bell

Crveni krst pozvao Leskovčane da daju krv: Sada je od velikog značaja da i nakon događaja koji su nas sve potresli ostanemo solidarni i nastavimo sa dobrovoljnim davalaštvom

Aktivnosti vezane za obeležavanje nedelje Crvenog krsta od 08. do 15. maja povodom Svetskog dana crvenog krsta i Crvenog polumeseca i svi planirani događaji tim povodom su otkazani, zbog velike tragedije koja je pogodila Srbiju.

Našu zemlju su u kratkom roku pogodile dve velike tragedije sa gubikom velikog broja života, a posebna je velika tragedija što je među žrtvama veliki broj dece, odnosno što su većina poginulih i povređenih najmlađi i veoma mladih ljudi.

Crveni krst Leskovac izražava saučešće svim porodicama koje su izgubile svoje najbliže a svim povređenim želimo što brži oporavak.

Sada je od velikog značaja da i nakon događaja koji su nas sve potresli ostanemo solidarni i nastavimo sa dobrovoljnim davalaštvom krvi.

Hala svim sugrađanima koji iskazuju solidarnost i žele da daju krv. Očekujemo Vas na akciji u četvrtak 11.5.2023. godine u kabinetu Crvenog krsta Leskovac u ulici Ratka Pavlovića br. 1. (zgrada „Stari ured“) u vremenu od 09 do 13 h. Podsećamo Vas da krv mogu dati sve zdrave, punoletne osobe do 65. godina starosti koje ispunjavaju zdravstvene kriterijume. Molimo sve humane sugrađane da i ubuduće redovno dobrovoljno daju krv jer je izuezetno važno da zajedno održavamo kontinuirani priliv krvi do svih pacijenata kojima je potrebna transfuzija krvi – navode iz Crvenog krsta Leskovac.

Check Also

Muškarac koji je sinoć izboden nožem u Leskovcu hitno operisan u Kliničkom centru u Nišu

Sinoć je u Leskovcu nožem napadnut muškarac koji je zbog težine povreda hitno prebačen u …

Оставите одговор