Home / DRUŠTVO / Članovi Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac uspešni na međunarodnom Ninđa Višeboju Grza 2021.
hotel bell

Članovi Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac uspešni na međunarodnom Ninđa Višeboju Grza 2021.

Na tradicionalnom Ninđucu kampu Grza, održan je drugi po redu međunarodni Ninđa Višeboj, koji je podrazumevao nadmetanje veći broj učesnika iz Srbije, Makedonije i Austrije u četiri discipline (peta nije održana zbog kiše).

Na ovom nadmetanju u različitim disciplinama iz Ninđucu veštine, članovi Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac bili su jako uspešni, te su u Leskovac doneli diplome i osvojene plasmane iz svih disciplina i različitih konkurencija.

Tako, u konkurenciji Seniori Muškarci, u disciplini Streličarstvo (Kju Đucu), leskovčanin Marko Anđelković je osvojio III mesto.

Takođe, u disciplini Streličarstvo (Kju Đucu), u konkurenciji Juniori Dečaci, leskovčanin Aleksa Stanković je osvojio II mesto.

U disciplini Šuriken (Šuriken Đucu), konkurenciji Seniori Muškarci, leskovčanin Marko Anđelković je takođe osvojio III mesto.

Takođe, u disciplini Šuriken (Šuriken Đucu), konkurenciji Juniori Dečaci, leskovčanin Aleksa Stanković je osvojio I mesto.

U disciplini Penjanje uz konopac (Šooten Đucu), konkurencija Juniori Dečaci, leskovčanin Aleksa Stanković je osvojio II mesto.

U disciplini Borba noževima (Tanto Đucu), konkurenciji Seniori Muškarci, leskovčanin Andrija Zdravković je osvojio II mesto i postao vicešampion prvog turnira u borbi noževima u Srbiji.

Takođe u disciplini Borba noževima (Tanto Đucu), konkurenciji Juniori Dečaci, leskovčanin Aleksa Stanković je osvojio III mesto.

Čestitamo našim drugarima iz kluba na velikom uspehu!

Nadamo se da će ovo iskustvo biti podsticaj i podstrek za dalje napredovanje u veštini Ninđucu i dodatna motivacija prilikom novih treninga u Ninđucu klubu Buđinkan Leskovac.

Check Also

Sutra bez vode Donje Stopanje i nekoliko ulica u Vinarcu

Leskovački Vodovod obaveštava svoje potrošače da će bez vode sutra biti Donje Stopanje i nekoliko …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *