Home / SPORT / Četrdeset medalja za atletičare iz Vlasotinca
hotel bell

Četrdeset medalja za atletičare iz Vlasotinca

Atletski klub “Vlasotince” je i ove godine ispisao stranice svoje bogate istorije novim uspesima i rezultatima. Osvojeno je preko 40 medalja na brojnim takmičenjima: centralno prvenstvo Srbije, državna takmičenja, letnja liga za atletske škole, mnogobrojni mitinzi.

Posebno treba istaći seniorsku mušku ekipu koja je na finalu kupa u Novom Pazaru u ukupnom plasmanu osvojila peto mesto i sedmoro takmičara koji se nalaze među deset najboljih na nivou Srbije u svojim kategorijama što se tiče rezultata. Ove godine klub je uspeo da organizuje i dva mitinga u Vlasotincu. Jedan miting je održan krajem aprila gde su nam se pridružili i mladi atletičari iz Niša, Leskovca, Dimitrovgrada i Leskovca, gde su se pored atletičara na stazi našli i mladi gimnastičari iz SU “Pokret” Vlasotince.

Tradicionalno, atletski klub krajem decembra organizuje “Novogodišnji koktel” gde članovi kluba imaju priliku da predahnu od napornih treninga i takmičenja i da se malo zabave.

Prisutne su pozdravili treneri kluba Miloš Mitov i Predrag Filipović. Ovom prilikom još jednom su se osvrnuli na brojne uspehe i zahvalili roditeljima koji su veoma pomogli u realizaciji takmičenja.

„Nadamo se da će 2020. godina doneti još veći broj medalja mladim nadama atletskog kluba i da će zauzeti neko od prvih 20 mesta od 108 klubova, a ove godine se mogu pohvaliti 33. mestom na nivou Srbije – navode treneri.

Check Also

Aleksandar Šapić i Darko Glišić u Leskovcu održali sastanak sa gradskim odborom SNS Leskovac i odborima iz Jablaničkog okruga

Danas jе u prisustvu funkcionеra, članova i simpatizеra Gradskog odbora Srpkе naprеdnе strankе u Lеskovcu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *